Hjälp oss att minska antalet förpackningar i soptunnan

Nu är det endast 37% kvar till vårt mål på 70.000 kr i vår crowdfunding-kampanj på Kickstarter.

Ni är alla helt fantastiska! Vid den här tiden om ett år hoppas vi att alla ägg på påsktallriken kommer från glada höns strax utanför Helsingborg.

Vi jobbar nu hårt med att kunna öppna den mest hållbara mataffären i Helsingborg! Där vill vi också kunna erbjuda våra kunder att handla mat i lösvikt vilket minskar förpackningsanvändningen. Därför lägger vi till en belöningsnivå i vår kampanj på Kickstarter!

Lösviktsbehållare från HL Display AB

853 kronor

Det är den exakta kostnaden för att köpa in 1 st lösviktsbehållare. Du får välja vilken gröda den ska innehålla utifrån de föreslagna torrvaror vi kommer sälja. Det kommer även stå (finansierad av “förnamn efternamn”) på behållaren samt att du får ditt namn på vår hemsida som tack för att du möjliggör Matkooperativet. Vill du stötta oss med en lösviktsbehållare till butiken så hittar du all info i vår crowdfunding-kampanj här »

Vi är otroligt glada över att du är med och stöttar kooperativet!

Till vår butiksöppning har vi också en önskelista på saker vi behöver. Har du kanske något på listan som du inte behöver längre så tar vi tacksamt emot det inför öppningen i maj! http://matkooperativet.se/var-butik/saker-vi-onskar-oss-till-butiken/

Vill du också bli medlem i kooperativet – läs mer här »