6 dagar kvar…

Vår crowdfunding-kampanj på Kickstarter har varit en succé och nu är vi snart i mål. I skrivande stund har vi fått in 66.315 kr och målet är satt till 70.000 kr. Samtidigt har vi ett gäng i den blivande butiken på Möllegränden 4A som målar och renoverar inför vår öppning i maj. Vi är nu drygt 140 medlemmar som alla bidrar på olika sätt.

Det återstår alltså endast 3.685 kr till vårt mål. Så nära, men vi måste nå de uppsatta 70.000 kr för att kampanjen ska betalas ut! Vi har också ett sk stretchgoal som vi baserat på att vi tillsammans når upp till 110.000 kronor. Då kommer vi att kunna ha ett stort sortiment av lösviktsvaror så att du kan handla förpackningslöst och tillsammans minska vår miljöpåverkan. Pengarna kommer gå till att köpa in lösviktsbehållare och för att ytterligare utveckla butiken och medlemsaktiviteterna kring vår verksamhet. 

Pengarna ska gå till inköp av butikens första, grundläggande sortiment, butiksinteriör, första lokalhyran och livsmedelstillstånd. Att starta en helt ny butik med ideella krafter är en utmaning och vi är tacksamma för ditt bidrag. Belöningen blir att du snart kommer att kunna handla lokalproducerad mat mitt i centrala Helsingborg!

Vi är otroligt glada över det stöd vi fått så här långt! Ni som stöttar ska vara stolta över att ni är med och finansierar uppbyggnaden av kooperativet. Utan er hjälp hade detta inte varit möjligt. 

Sista april avslutas kampanjen. Nu kör vi – hela vägen in i kaklet 🙂

Till kampanjen på Kickstarter »

Vill du också bli medlem »