Potatissallad med Fetaost, sparris och rädisor

Vi kör i samarbete med #foodgeekzsisters en favorit i repris på denna läckra potatissallad. Du hittar givetvis alla ingredienser till receptet i vår butik.

RECEPT:

  • 1 paket färskpotatis
  • 1 klase med färska rädisor
  • 1 sparrisbukett
  • 1 paket sockerärtor
  • 2 rödlökar
  • 2-3 morötter
  • 1 burk yoghurtbollar med ramslökssmak
  • 1 knippe salladslök
  • 1 paket fetaost
  • Färsk krukpersilja
  • Olivolja, vitvinsvinäger, råsocker, salt, dijonsenap

GÖR SÅ HÄR:

  • Börja med att dela potatisen på kvarten, koka upp. Häll av potatisen när den känns al dente. Låt den bli ljummen.
  • Fortsätt med att skiva rädisorna, salladslöken fint, sockerärtorna och rödlöken till ringar. Lägg upp denna grönsaksblandning i en skål med vatten så allt krispar till sig ordentligt.
  • Koka sparrisen a la minute, tillsätt en klick smör och salta av. Låt ligga i en skål tills montering.
  • Dags för dijonen som du sedan dressar potatissalladen med, rör om 2 dl olivolja, 1 msk vitvinsvinäger, 3 tsk dijon och smaka avslutningsvis upp med salt och sockret.
  • Montera salladen på ditt vis, avsluta med smulad fetaost, hyvlad morot & finskuren persilja. Ringla sista dressingen!
  • Servera med en bit kyckling & BBQ sås.

Här kan du ladda ner ”Veckans favorit” Potatissallad från Foodgeekszsisters i PDF-format

Taggar: , , , ,

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

*

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.