Vi gjorde det!

På Matkooperativet arbetar vi efter mottot att tillsammans kan vi göra skillnad, och ännu en gång har det visat sig vara mer än sant. Tillsammans har vi lyckats samla ihop över 25 000 kr för att göra Helsingborg förpackningsfriare. Tillsammans möjliggör vi hållbarare, smartare och grönare sätt att handla mat, och det är genom sådana förändringar som vi kommer att rädda världen tillsammans! Tusen tack till alla som engagerat sig! 💚

Det som händer nu framöver är att vi drar igång och förändrar och förbättrar för att göra butiken mer förpackningsfri. Ni får dock ha lite tålamod, det tar ett tag att få lösviktssystemen levererade och på plats. Men spännande förändring är på gång. Inom kort kommer ni även få mer information om när ni kan hämta ut era gåvor som tack. Eftersom att de flesta innehåller produkter vi ska sälja i lösvikt, blir det troligtvis först när systemet är på plats så att ni får mer att välja på.

Alla ni som varit med och stöttat kampanjen kommer även att få en exklusiv inbjudan till en föreläsning med Rowan Drury som driver Sveriges första förpackningsfria butik i Malmö och är expert på att leva smart och utan förpackningar. Vi återkommer med datum för detta! 😁 Ännu en gång ett stort tack till alla som bidragit till ett mer hållbart Helsingborg!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

*

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.