Bli del av gänget – börja jobba i butiken!

Det är häftigt att vår butik drivs helt ideellt. Det gör att vi kan sälja bra mat billigare till Helsingborgare men vi behöver din hjälp i butiken.

Du vet väl att du får 10% rabatt på allt du handlar om du engagerar dig 6 timmar i månaden? Ett sätt att göra det är genom att jobba i butiken.

Varje pass i butiken är 3 timmar långt och bemannas av två personer, en butiksansvarig 1 (huvudansvarig) och en butiksansvarig 2.

När du börjar jobba i butiken blir du butiksansvarig 2. Då finns det alltid en butiksansvarig 1 som har jobbat längre och känner till rutiner och vad som behöver göras.

Att jobba i butiken kräver inga förkunskaper. För att komma igång skickar du ett mail till hej@matkooperativet.se för att komma i kontakt med bemanningsgruppen. De hjälper dig sedan att boka in ett pass i butiken tillsammans med en fadder som lär dig det du behöver veta praktiskt på plats i butiken. Detta inkluderar att arbeta med kassan, ta emot leveranser och andra rutiner i butiken.

I samband med ditt första pass får du behörighet att skapa en användare i vårt bokningssystem på www.boka.se. Där kan du sedan själv gå in och boka pass som det passar dig.

Kontakta hej@matkooperativet.se så bokar vi in dig med lämplig fadder.

Välkommen i gemenskapen!