Öppning – och vilken succé det blev!

Den senaste veckan har det jobbats hårt i kooperativet. Vi har packat upp varor, prismärkt, städat, fixat kassasystem och tusen andra saker som skulle vara på plats när vi idag öppnade kl 11:00!
För att fira vår öppning och alla hjältar som jobbat hårt hade vi på fredagkvällen en medlemsfest där Creo serverade oss god mat och där några av våra medlemmar gjort en magisk tårtbuffé!

Klockan 11:00 var det så ÄNTLIGEN dags för invigning! Palle Lundberg, Helsingborgs stadsdirektör var på plats och höll ett vackert invigningstal, Hanna och William, våra initiativtagare till kooperativet talade och Anna fick den stora äran att klipp persiljebandet till entrédörren!

Efter det har det varit en lång kö till kassan ända tills stängning kl 16:00 och vi är djupt rörda över alla trevliga och glada människor som besökt oss under dagen. Det känns helt fantastiskt att vi nu är ”på riktigt”!


STOR kram till alla eldsjälar som gör detta möjligt!

Se filmen från invigningen här!

Dela:Share on FacebookPin on PinterestEmail this to someone
Publicerad i Vår butik
One comment on “Öppning – och vilken succé det blev!
  1. Helena Rimmerfors skriver:

    Är alla era varor Ekologiska? Om inte så vore det bra med Eko skylt vid Ekologiska varor så man slipper fråga hela tiden när man handlar hos er, kan bli sjatigt.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

*